Turseno 2021 Terre di Pisa Sangiovese EKO

0,00 kr

Frisk kryddig lång smak med inslag av mogna körsbär, björnbär, sötlakrits och färska örter.

Passar till: Bistecca alla Fiorentina, lammstek, ryggbiff eller annat fint kött och ugnsbakade rotfrukter som tillbehör, rådjurssadel, älggryta och smakrika fågelrätter.
Typ: Rött vin
Ursprung: Terre di Pisa, Toscana
Druva: 100 % Sangiovese
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 15%

Tillverkning Druvorna skördas tidigt på morgonen i flera omgångar från slutet september/början av oktober från den 50 år gamla vingården Casina di Badia. Druvorna macerar med skal i låg temperatur (15°C)  i små betongtankar och ekologisk utvald jäst tillsätts. Jäsning pågår cirka 3 veckor. Vinet ligger på 400 liters franska ekfat i 18 månader där malolaktisk jäsning sker. Vinet lagras på flaska i minst 6 månader innan försäljning.

Beställs per styck
Best nr restaurang: 10159
Best nr Systembolaget: 77190
Producent: Marina Romin

Antal:
Lägg i kundvagnen

Frisk kryddig lång smak med inslag av mogna körsbär, björnbär, sötlakrits och färska örter.

Passar till: Bistecca alla Fiorentina, lammstek, ryggbiff eller annat fint kött och ugnsbakade rotfrukter som tillbehör, rådjurssadel, älggryta och smakrika fågelrätter.
Typ: Rött vin
Ursprung: Terre di Pisa, Toscana
Druva: 100 % Sangiovese
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 15%

Tillverkning Druvorna skördas tidigt på morgonen i flera omgångar från slutet september/början av oktober från den 50 år gamla vingården Casina di Badia. Druvorna macerar med skal i låg temperatur (15°C)  i små betongtankar och ekologisk utvald jäst tillsätts. Jäsning pågår cirka 3 veckor. Vinet ligger på 400 liters franska ekfat i 18 månader där malolaktisk jäsning sker. Vinet lagras på flaska i minst 6 månader innan försäljning.

Beställs per styck
Best nr restaurang: 10159
Best nr Systembolaget: 77190
Producent: Marina Romin

Frisk kryddig lång smak med inslag av mogna körsbär, björnbär, sötlakrits och färska örter.

Passar till: Bistecca alla Fiorentina, lammstek, ryggbiff eller annat fint kött och ugnsbakade rotfrukter som tillbehör, rådjurssadel, älggryta och smakrika fågelrätter.
Typ: Rött vin
Ursprung: Terre di Pisa, Toscana
Druva: 100 % Sangiovese
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 15%

Tillverkning Druvorna skördas tidigt på morgonen i flera omgångar från slutet september/början av oktober från den 50 år gamla vingården Casina di Badia. Druvorna macerar med skal i låg temperatur (15°C)  i små betongtankar och ekologisk utvald jäst tillsätts. Jäsning pågår cirka 3 veckor. Vinet ligger på 400 liters franska ekfat i 18 månader där malolaktisk jäsning sker. Vinet lagras på flaska i minst 6 månader innan försäljning.

Beställs per styck
Best nr restaurang: 10159
Best nr Systembolaget: 77190
Producent: Marina Romin