THE BOSS Prosecco Millesimato extra dry 2022
En frisk aromatisk årgångsprosecco med hög syra och fina små bubblor. Fruktig ungdomlig doft med inslag av gula äpplen, honungsmelon och citrus.
Passar till: Fördrink, lättare fisk & skaldjursrätter samt till färskost, getost och vällagrad Pecorino. Serveras vid 8-10°C
Typ: Vitt mousserande vin
Ursprung: Veneto, Italien
Druva: Glera
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 11%
Tillverkning: Druvorna skördas september till oktober 100 m över havet på kullarna runt Treviso. Druvorna pressas hela och fermenteras och vilar på temperaturkontrollerade ståltankar. Charmat-metoden används för att göra vinet mousserande.
Best nr systembolaget: 76366
Best nr restaurang: 20115
En frisk aromatisk årgångsprosecco med hög syra och fina små bubblor. Fruktig ungdomlig doft med inslag av gula äpplen, honungsmelon och citrus.
Passar till: Fördrink, lättare fisk & skaldjursrätter samt till färskost, getost och vällagrad Pecorino. Serveras vid 8-10°C
Typ: Vitt mousserande vin
Ursprung: Veneto, Italien
Druva: Glera
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 11%
Tillverkning: Druvorna skördas september till oktober 100 m över havet på kullarna runt Treviso. Druvorna pressas hela och fermenteras och vilar på temperaturkontrollerade ståltankar. Charmat-metoden används för att göra vinet mousserande.
Best nr systembolaget: 76366
Best nr restaurang: 20115
En frisk aromatisk årgångsprosecco med hög syra och fina små bubblor. Fruktig ungdomlig doft med inslag av gula äpplen, honungsmelon och citrus.
Passar till: Fördrink, lättare fisk & skaldjursrätter samt till färskost, getost och vällagrad Pecorino. Serveras vid 8-10°C
Typ: Vitt mousserande vin
Ursprung: Veneto, Italien
Druva: Glera
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 11%
Tillverkning: Druvorna skördas september till oktober 100 m över havet på kullarna runt Treviso. Druvorna pressas hela och fermenteras och vilar på temperaturkontrollerade ståltankar. Charmat-metoden används för att göra vinet mousserande.
Best nr systembolaget: 76366
Best nr restaurang: 20115