Macaria Erbaluce DOCG

0,00 kr

Frisk smak med hög syra och fatkaraktär, inslag av gula äpplen, persika, smörkola, rostade hasselnötter och vanilj.

Passar till: Grillade, stekta/friterade fisk- och skaldjursrätter, smakrika kyckling/fläskköttsrätter samt till kryddiga vegetariska rätter. Serveras vid 8-10°C
Typ: Vitt vin
Ursprung: Erbaluce di Caluso, Alto-Piemonte, Italien
Druva: Erbaluce
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 13,5%
Tillverkning: Druvorna skördas för hand i senare halvan av september nära alperna runt Canavese i norra Piemonte. Druvorna avstjälkas, pressas hela och fermenteras på ekfat och en mindre del på ståltank. Vinet genomgår malolaktisk jäsning och lagras på 225 L ekfat i cirka 10-12 månader. Det tappas sedan på flaska och vilar minst 6 månader innan försäljning.

Best nr systembolaget: 54228
Best nr restaurang: 20104

Antal:
Lägg i kundvagnen

Frisk smak med hög syra och fatkaraktär, inslag av gula äpplen, persika, smörkola, rostade hasselnötter och vanilj.

Passar till: Grillade, stekta/friterade fisk- och skaldjursrätter, smakrika kyckling/fläskköttsrätter samt till kryddiga vegetariska rätter. Serveras vid 8-10°C
Typ: Vitt vin
Ursprung: Erbaluce di Caluso, Alto-Piemonte, Italien
Druva: Erbaluce
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 13,5%
Tillverkning: Druvorna skördas för hand i senare halvan av september nära alperna runt Canavese i norra Piemonte. Druvorna avstjälkas, pressas hela och fermenteras på ekfat och en mindre del på ståltank. Vinet genomgår malolaktisk jäsning och lagras på 225 L ekfat i cirka 10-12 månader. Det tappas sedan på flaska och vilar minst 6 månader innan försäljning.

Best nr systembolaget: 54228
Best nr restaurang: 20104

Frisk smak med hög syra och fatkaraktär, inslag av gula äpplen, persika, smörkola, rostade hasselnötter och vanilj.

Passar till: Grillade, stekta/friterade fisk- och skaldjursrätter, smakrika kyckling/fläskköttsrätter samt till kryddiga vegetariska rätter. Serveras vid 8-10°C
Typ: Vitt vin
Ursprung: Erbaluce di Caluso, Alto-Piemonte, Italien
Druva: Erbaluce
Volym: 75 cl
Alkoholhalt: 13,5%
Tillverkning: Druvorna skördas för hand i senare halvan av september nära alperna runt Canavese i norra Piemonte. Druvorna avstjälkas, pressas hela och fermenteras på ekfat och en mindre del på ståltank. Vinet genomgår malolaktisk jäsning och lagras på 225 L ekfat i cirka 10-12 månader. Det tappas sedan på flaska och vilar minst 6 månader innan försäljning.

Best nr systembolaget: 54228
Best nr restaurang: 20104